Truma 3002/5002
 
Guide til Truma gas varme oven 3002/5002

Her kan du se hvordan du montere ultraheat på din Truma varmeoven

Se her.........

Her ser du  fronten af gasovnen, og for oven i billedet ser du skorstenen hvor man får forskellige hætter til , du får en regnehætte nr. 2 og du får en som heder vindhætte nr. 3.

Her er en tegning af en Truma SL 3002 varmeoven hvordan den ser ud under skjoldet, det som oftes kan gå i stykker på ovnen er batteri kassen nr. 14 eller ledningen som går fra batteri kassen til tændrøret nr. 31a/31b eller ledningen som går fra batteri kassen til reguleringsventil nr. 21 eller din brænder nr. 30 som er tæret op, det er de fejl som kan være galt når din ovnen ikke virker. Men husk at sætte ny batteri i batteri kassen 1 gang om året.

Truma ovnen fåes også som Truma 3002P den er uden batteri kasse men med en knap som du trykker på for at få gnist til at tænde ovnen, heder også Pitzontænder.

Her er en tegning af en Truma SL 5002/3  varmeoven hvordan den ser ud under skjoldet, det som oftes kan være i stykker på ovnen er batteri kassen nr. 23 eller ledningen som går fra batteri kassen til tændrøret nr. 44a/44b eller ledningen som går fra batteri kassen til reguleringsventil nr. 28 eller din brænder nr. 40 som er tæret op, det er de fejl som kan være galt når din oven ikke virker. Men husk at sætte ny batteri i batteri kassen 1 gang om året.

Truma ovnen fåes også som Truma 5002P den er uden batteri kasse men med en knap som du trykker på for at få gnist til at tænde ovnen, heder også Pitzotænder.