vand i campingvognen
 

Nu hvor vi går den kolde tid i møde har jeg lavet en guide om hvad der skal gøres ved campingvognens vandsystem for at undgå frostskader.

Du kan se fler tips og tricks her.......

Efter vandet er løbet ud sætter du proppen i, så skruer låget på igen se så efter den pakning som sider i låget, er den pakning ikke i orden holder låget ikke tæt.

Strømmen i vognen slukker ved at tage stikket ud det som er udenfor eller du slukker for relæet som er inde i vognen, har du 12v battari i vogn må du også slukke det.

Vandvarmsbeholderen som oftest er i en af bænkene, det er meget vigtig at den bliver tømt når du ikke bruger vognen, hvis der kommer frost kan den frostsprænges.

Ved siden af vandvarmstanken sidder der 2 ventiler, de skal løftes op som det er vist på det billede. I den model her er de blå og grå men i andre modeller er de hvide med skrue prop. Når du åbner de 2 ventiler åbner du en af vandhanerne nu skulle vandet gerne løbe ud. Jeg pleger at lade ventilerne være åbnet til næste gang vi skal bruge vognen.

En ande ting som er vigtig er toilettet hvis der seperat udskyl, denne model her sidder et lille rør i højre side det trækker men 10 mm ned og så ligges det ud ad siden og vandet løber ud. Nogle modeller har ikke det rør så der ma man tømme ved at skylle ud til tanken er tom.

Her er vandtanken som skal tømmes og denne model har en prop inde i, nogle modeller har en ventil ved siden af tanken.